Assortiment – ivm Corona en de drukte is de levertijd op dit moment: 5 werkdagen

Ons assortiment is zeer uitgebreid en in onze webshop zijn de zijdebloemen per kleur en per jaargetijde onderverdeeld. Op deze manier kunt u snel en eenvoudig uw zijdebloemen vinden. Naast losse bloemen (meer dan 300 soorten) verkopen wij in onze webshop ook: planten, bladmaterialen, boeketten,

Zijde? “Bijna” alle bloemen zijn gemaakt van zijde. De stelen uiteraard niet. Een bloem van bijv. de anthurium is van kunststof en zien er bijna net zo uit als in het echt. De meeste bessen van de bessentakken zijn gemaakt van foam of kunststof.

UV-bestendig

Kunstplanten en kunstbomen voor buiten

Voor buiten hebben wij inmiddels een ruim assortiment aan kunstplanten en kunstbomen. Deze artikelen zijn vervaardigd met speciaal geteste grondstoffen. Door deze grondstoffen worden deze producten, langdurig UV bestendig, (bestand tegen zonlicht, dus verkleurt niet). Hierdoor zijn de producten verzekerd van een lange levensduur en kleurvastheid. Kunstbomen met hardhouten stam lenen zich uitstekend, om buiten te zetten.

Ons advies: Om te voorkomen dat er water bij de stam komt, en het water bij de stam ’s winters kan bevriezen en zodoende kan scheuren, adviseren wij u om de stam in te smeren met een hard wordende coating, (waardoor de stam echt waterdicht wordt) en af te werken met purschuim.

UV-Spray – Beschermt kunstplanten, kunstbloemen tegen weersinvloeden. ( verkrijgbaar in de webshop)

Brandvertragende decoratie

 Let op a.u.b.: De artikelen worden direct geproduceerd met brandvertragende grondstoffen. Certificaten zijn niet inbegrepen  en ook niet beschikbaar. De brandvertragende spray is geschikt voor verschillende natuurlijke vezels als katoen, jute, riet, stro, papier, karton en andere synthetische materialen. De te behandelen materialen dienen wel vochtabsorberend te zijn.

Brandvertragende spray – ( verkrijgbaar in de webshop)

UV bestendige of brandvertragende planten nodig? Mail ons met uw wensen. Welke plant zoekt u, dan mailen wij u met de mogelijkheden, prijzen en levertijd. 

Wij reageren altijd dezelfde dag, ook in het weekend.