De grootste leverancier van zijdebloemen en kunstplanten

Assortiment

Ons assortiment is zeer uitgebreid en in onze webshop zijn de zijdebloemen per kleur en per jaargetijde onderverdeeld. Op deze manier kunt u snel en eenvoudig uw zijdebloemen vinden. Naast losse bloemen (meer dan 300 soorten) verkopen wij in onze webshop ook: planten, bladmaterialen, boeketten,  bruidswerk, rouwwerk en kransen.

Zijde? “Bijna” alle bloemen zijn gemaakt van zijde. De stelen uiteraard niet. Een bloem van bijv. de anthurium is van kunststof en zien er bijna net zo uit als in het echt.
De meeste bessen van de bessentakken zijn gemaakt van foam of kunststof.

UV-bestendig

Kunstplanten en kunstbomen voor buiten

Voor buiten hebben wij inmiddels een ruim assortiment aan kunstplanten en kunstbomen. Deze artikelen zijn vervaardigd met speciaal geteste grondstoffen. Door deze grondstoffen worden deze producten, langdurig UV bestendig, (bestand tegen zonlicht, dus verkleurt niet). Hierdoor zijn de producten verzekerd van een lange levensduur en kleurvastheid. Kunstbomen met hardhouten stam lenen zich uitstekend, om buiten te zetten.

Ons advies: Om te voorkomen dat er water bij de stam komt, waardoor het water bij de stam ’s winters kan bevriezen en de stam kan scheuren, adviseren wij u om de stam in te smeren met een hard wordende coating, (waardoor de stam echt waterdicht wordt) en af te werken met purschuim.

UV-Spray – Beschermt kunstplanten, kunstbloemen tegen weersinvloeden. (hier verkrijgbaar)

Brandvertragende decoratie

 Let op a.u.b.: De artikelen worden direct geproduceerd met brandvertragende grondstoffen. Certificaten zijn niet inbegrepen  en ook niet beschikbaar. De brandvertragende spray is geschikt voor verschillende natuurlijke vezels als katoen, jute, riet, stro, papier, karton en andere synthetische materialen. De te behandelen materialen dienen wel vochtabsorberend te zijn.

Brandvertragende spray – (hier verkrijgbaar)

UV bestendige of brandvertragende planten nodig? Mail ons met uw wensen. Welke plant zoekt u, dan mailen wij u met de mogelijkheden, prijzen en levertijd. 

Sfeerfoto’s

Bij een deel van onze bloemen zijn mooie sfeerfoto’s toegevoegd om u een indruk te geven van de mogelijkheden. Ons assortiment wordt meerdere malen per week aangevuld met zijdebloemen, boeketten, kunstplanten etc. Mocht u bepaalde zijdebloemen, kunstplanten of een item in bepaalde kleur zoeken en deze vindt u niet in onze webshop, mailt u ons dan? Wij kunnen dan online kijken of deze zijdebloemen bij de fabrikant in voorraad zijn of wellicht onderweg vanuit China. Wij kunnen ze dan binnen een week in voorraad hebben.

U kunt deze zijdebloemen dan van te voren al bestellen, zodat u ze zo snel mogelijk in bezit heeft. Wij passen de voorraad aan en u bestelt de zijdebloemen dan direct in onze webshop.

Wij reageren altijd dezelfde dag, ook in het weekend.

 

363

Projecten verwerkt

420

Bedachte creaties

783

Tevreden klanten

Wij helpen u graag, ook 's avonds en in het weekend

Gijs Reisiger

Gijs Reisiger

Webwinkel Beheerder en Eigenaar
Miranda Dijkman

Miranda Dijkman

Gediplomeerd Bloemist en gespecialiseerd Bloembindster