De grootste leverancier van zijdebloemen en kunstplanten

In 2009 zijn wij gestart met onze winkel in woon- en tuinartikelen en vanaf 2011 hebben wij ons gespecialiseerd in zijdebloemen, kunstplanten en kunstbomen genaamd    De 4 Jaargetijden.

Ons  bedrijf is gevestigd in Bedum, een dorp iets ten noorden van de stad Groningen.

Wij leveren aan consumenten, bedrijven en instellingen in Nederland, België en Duitsland. In onze winkel, webwinkel en magazijn bevinden zich ruim 400 verschillende soorten zijdebloemen en kunstplanten. De kwaliteit van zijdebloemen en kunstplanten is in de loop der jaren zo toegenomen dat het echt moeilijk is om het verschil in één oogopslag te zien met verse bloemen.

Bij ons in de winkel is het ook mogelijk om een zelf meegebrachte pot of vaas te laten opmaken met zijdebloemen. Onze bloemiste, en gediplomeerd bloembindster, maakt uw vaas op pot op naar uw wensen. Deze opmaak is gratis, u betaalt alleen de zijdebloemen en eventuele bijmaterialen. Uiteraard kunt u in onze winkel ons assortiment zijdebloemen bewonderen en kopen. 

Ons bezoeken? Wij merkten dat steeds meer klanten willen langskomen op tijden dat het de klant het beste uitkomt. Hierdoor hebben wij besloten onze deuren te openen wanneer u als klant dat wil. Overdag, ’s avonds, maar ook in het weekend of zondag.

U kan ons mailen, bellen of what’s-appen voor een afspraak, echter u kan het zelf ook online doen via het afspraak-programma op onze website. Wij merkten dat steeds meer klanten willen langskomen op tijden dat het de klant het beste uitkomt. Hierdoor hebben wij besloten onze deuren te openen wanneer u als klant dat wil. Overdag, ’s avonds, maar ook in het weekend of zondag.

U zult zien dat de kwaliteit van ons assortiment erg goed is en de zijdebloemen niet van echt te onderscheiden zijn. Wij maken dagelijks grote en kleine boeketten van zijdebloemen zoals een herfstboeket, voorjaarsboeket of zomerboeket.

Wij zijn niets voor niets “de bloemenwinkel” met alleen zijdebloemen en kunstplanten. Dat vindt u nergens.

 

Wij helpen u graag, ook ’s avonds en in het weekend

Gijs Reisiger

Eigenaar en Webshopbeheerder
naambord-1

Miranda Dijkman

Gediplomeerd Bloemist en gespecialiseerd Bloembindster