Bloemstukken in overleg en opdracht van klant.

Onderstaand enkele voorbeelden van bloemstukken welke in overleg of in opdracht van de klant zijn samengesteld en gemaakt. Deze bloemstukken laten wij als voorbeeld zien en om aan te geven wat zoal mogelijk is.

Boeketten gemaakt in overleg en opdracht van klant.

Heeft u zelf een vaas of pot, dan kunnen wij hierin een leuk boeket schikken. In vele gevallen doen wij dat ter plekke in onze winkel waar u dan bij bent. Op die manier kunnen wij samen met u de gewenste zijdebloemen in deze vaas maken. Ook voor bedrijven, restaurants en instellingen.

Rouwbloemwerk van zijdebloemen

Lees meer over ons rouwbloemwerk

Zijdebloemen op het graf

ls iemand die je lief is overlijdt, dan is dat een enorme verdrietige ervaring. Als laatste eer wilt u hoogstwaarschijnlijk afscheid nemen op een wijze dat recht doet aan uw band met uw dierbare. Zo is het bij een afscheid erg belangrijk dat de bloemen passen bij de herinneringen die u van uw dierbare heeft, of bij de gevoelens die u zelf wilt uitdrukken.

Wij maken een stijlvol rouwarrangement dat geheel rekening houdt met uw wensen.
Een rouwarrangement van verse bloemen is prachtig. Helaas is een arrangement van verse bloemen erg kwetsbaar en door de weersinvloeden zal zo’n arrangement niet lang houdbaar zijn. Wij maken daarom onze rouwarrangementen van zijdebloemen. De zijdebloemen in onze collectie zijn van zo’n hoogwaardige kwaliteit dat de zijdebloemen vrijwel niet van echt te onderscheiden zijn. Niet alleen op de dag van het afscheid zal het arrangement mooi zijn, maar ook zal het bloemwerk nog tijdenlang mooi blijven op een graf of op een plek waar een urn staat.

Wat maken wij zoal van zijdebloemen:


– rouwboeketten om neer te leggen of op een vaas te zetten

– rouwarrangement in diverse vormen

– rouwarrangement voor kinderen (hartje, vlindertje, beertje etc.)


– bloemenarrangement op een pot, bak of schaal gemaakt in beton

– plantenarrangement op een pot, bak of schaal in beton

Wegens persoonlijke voorkeur, verzoeken wij u om zelf een pot of bak mee te nemen. 

Op afspraak kunt u bij ons komen. U kunt online gemakkelijk een afspraak inplannen. Wij nemen dan in alle rust en privacy de tijd om naar uw wensen te luisteren en u te informeren naar de mogelijkheden.