Ruilen en/of retournerenWij doen ons uiterste best om alle zijdebloemen zo goed mogelijk te beschrijven en te fotograferen. Maar wij begrijpen dat een zijdebloem er soms toch anders uitziet dan u misschien had verwacht.

Voldoet een artikel niet aan uw eisen of wensen, dan bieden wij u de mogelijkheid om het betreffende artikel (Conform de Algemene Voorwaarden) te retourneren. U ontvangt dan het aankoopbedrag van het artikel retour.
De verzendkosten van het retourneren zijn wel voor uw rekening. (Indien niet de volledige bestelling retour komt, vergoeden wij geen verzendkosten van de betreffende order).

U dient binnen 3 dagen na ontvangst van uw bestelling ons vooraf per email in te lichten dat u de bestelling/artikel wilt retourneren en om welke reden. Het emailadres is: klantenservice@zijdebloemenbestellen.nl

U ontvangt van ons een bevestiging voor akkoord. Het recht van retourneren is 7 werkdagen na levering van onze artikelen. Verpakt u de artikelen goed en veilig. Kapot aangekomen artikelen in ons magazijn, kunnen door ons niet vergoed worden.

Na ontvangst van het artikel/de artikelen, wordt het aankoopbedrag binnen 3 werkdagen uw rekening teruggestort.

In opdracht gemaakte bloemstukken/boeketten vallen buiten deze regeling. Deze bloemstukken/boeketten zijn
op maat gemaakt in overeenstemming met u als klant. Deze producten kunnen wij niet retour nemen.

Onze volledige Algemene Voorwaarden staan vermeld op onze website.