In 2009 zijn wij gestart met onze winkel in woon- en tuinartikelen en vanaf 2011 hebben wij ons gespecialiseerd in zijdebloemen, kunstplanten en kunstbomen genaamd De 4 Jaargetijden.

Ons  bedrijf is gevestigd in Bedum, een dorp iets ten noorden van de stad Groningen.

Wij leveren aan consumenten, bedrijven en instellingen in Nederland, België en Duitsland. In onze winkel, webwinkel en magazijn bevinden zich gemiddeld ruim 400 verschillende soorten zijdebloemen en kunstplanten. De kwaliteit van zijdebloemen en kunstplanten is in de loop der jaren zo toegenomen dat het echt moeilijk is om het verschil in één oogopslag te zien met verse bloemen.

Bij ons in de winkel is het mogelijk om een zelf meegebrachte pot of vaas te laten opmaken met zijdebloemen. Onze bloemiste en gediplomeerd bloembindster, maakt uw pot of vaas naar uw wensen op. Deze opmaak is gratis, u betaalt alleen de zijdebloemen en de gebruikte bijmaterialen.

Uiteraard kunt u is onze winkel ons assortiment zijdebloemen en kunstplanten bewonderen en/of kopen.

U zult zien dat de kwaliteit van ons assortiment erg goed is en de zijdebloemen niet van echt te onderscheiden zijn.

U kan ons mailen, bellen of what’s-appen voor een afspraak, echter u kan het zelf ook online doen via het afspraak-programma op onze website. Wij merkten dat steeds meer klanten willen langskomen op tijden dat het de klant het beste uitkomt. Hierdoor hebben wij besloten onze deuren te openen wanneer u als klant dat wil. Overdag, ’s avonds, maar ook in het weekend of zondag.

Wij zijn niet voor niets “de bloemenwinkel” met alleen zijdebloemen en kunstplanten. Dat vindt u nergens.

naambord-1