Voor een oplossing binnen uw bedrijf bent u bij De 4 Jaargetijden op het juiste adres. Of het nu gaat om enkele boeketten, bloemstukken of het grotere werk zoals o.a: Kunstpalmen, duivenstronken, olijfbomen, bananenpalmen of een inrichting met een Greenwall. De 4 Jaargetijden in Bedum heeft voor u de juiste oplossing. Neem gerust contact met ons op voor een kijkje bij u op locatie in de regio. Contact

Enkele voorbeelden:

Citrusboompje
Bananenpalm
Palm, hoger dan 3 mtr.
Stoere olijfstronk met olijven
Mooie bamboe van meer dan 2 mtr.
Prachtige druivenstronk met druiventrossen

Zijdebloemen abonnementen voor bedrijven.               

Wij voorzien uw bedrijf van prachtige bloemstukken of boeketten van zijdebloemen.
Voordelen: Geen allergie van stuifmeel, geen onderhoud, geen groenwater of aanslag in de vaas. Altijd een frisse uitstraling en goedkoper dan vers.

U kunt bij ons een abonnement afsluiten voor bloemstukken en boeketten van zijdebloemen. Omgewisseld op een maandelijkse vaste dag voor een ander boeket of bloemstuk.

U kunt bij ons huren vanaf één dag. Heeft u een belangrijke presentatie of jubileum dan kunt u het geheel laten aankleden met mooie zijdebloemen.

Wij kunnen desgewenst bij u langskomen en op locatie uw wensen bespreken en opnemen.

Permanente oplossing:

Mocht u een permanente invulling willen geven binnen uw bedrijf wat betreft bloemstukken, boeketten, kunstplanten of kunstbomen, dan willen wij u daarbij graag van dienst zijn.

 

Stijlvol in ieder Jaargetijde